Goalunited 2013 PAF ligi gelistirme



Goal United Futbol Menejerinden bugün (23.05.2013) tarihiyle oyuncularina detayli bir bilgi yayinladi, iste ayriltilar...

"Sifir Durmasi gerek bazen". Iste bu her menejerin istedigi hic gol yemeden takimlari dize getirmek. Şampiyonluğu kazanmak için, takım kale önünde birkaç gerçek makası olmalıdır. Yani bunu genc yeteneklerine saglamak icin iste size "Forvet Akademisi" sizler icin update olmustur.

"Fırtına Akademisi" bir 2-4-4 saldırgan sistemde gençlik takım otomatik yapar. Yani dört grevcilerin her gün gençlik reytingler. Yani hızlı bir şekilde iyi çok gol keşfetmek ve izleme listesinde koymak ve yeni oyunculara karşı hızlı kötü forvet değiştirebilirsiniz.

Buna ek olarak, bir saldırı tarzı -, gençliğinde oyun bir taktik aracı, böylece sadece bir kazan zayıf rakiplere karşı örneğin toplamak değil, aynı zamanda birçok gole ulaşır.

Nasıl çalışır: kart dükkanı, biz şimdi sınırlı bir süre Kupon "Fırtına Akademisi" için sunuyoruz. Sen sekmesinde stadyum etrafında bu "yükseltme" kurtarmak. Eğer gençlik bina genişletmek bile, tasarım ve etkileri kalır. İstediğiniz zaman tasarım etkinleştirmek veya devre dışı bırakabilirsiniz. Yükseltme diğer yükseltmeleri paralel olarak kullanılan ve devreye alındıktan sonra 365 gün vadeli var olabilir.

Biz başlık yolunda yükseltme ve hedefleri bir çok istediğiniz kadar eğlenceli.

Goalunited Ekibi

http://www.lenova.net/node/511


Konular